Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri katıldıkları yarışmalardan altın madalya ile döndüler.
İstanbul’da düzenlenen “19. Uluslararası Aşçılık Günleri”ne katılan Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri yarışmalarda 8 altın madalya almaya hak kazandı.
22 farklı ülkeden 1100 öğrencinin katıldığı yarışa Türkiye’den üniversite ve lise aşçılık öğrencileri davet edildi.
Üniversiteler arası Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı “Restaurant Tatlı Tabağı” yarışmasında öğrenci İlyas Çakır altın madalya, “Modern Türk Mutfağı” grup yarışmasında Fevzi Elmas, Gökçe Furat, Ömür KORKMAZ altın madalya, Özge San “En İyi Üniversite Yarışması” bölümünde Nazar Bilgi, İlyas Karadağ ve Fevzi Elmas altın madalyanın sahibi olurken, Hazal İlayda Öztürk “Üniversitelerarası Ana Yemek Tabağı”nda altın madalyanın sahibi oldu.
Aşçılık Programı Öğretim Üyesi Erdoğan Bozan, “Öğrencilerimizle ve okulumuzla gurur duyuyoruz. Uluslararası arenada altın madalyalarla dönmekten hepimiz mutlu olduk. Başta Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu yönetimi olmak üzere öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Harmancık Belediyesi’ne ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” sözlerini kullandı.